Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U našoj županiji nema novooboljelih od koronavirusa

73 nove osobe su pod zdravstvenim nadzorom samoizolacije

Stožer za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije i Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije potvrdili su u svom današnjem Priopćenju kako je u izolacijskoj jedinici Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku smješteno ukupno pet pacijenata. Novooboljelih nema, od jučer do danas, 73 su nove osobe pod zdravstvenim nadzorom samoizolacije u kući u trajanju od 14 dana.

„Ovim putem apeliramo na sve koji dolaze u Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić Sisak neka dolaze samostalno, bez pratnje i neka se pridržavaju propisanih mjera koje su na snazi“, poručuju iz Stožera i Zavoda iz kojih također napominju kako se i dalje provode sve potrebne i propisane mjere.

Podsjetimo kako su na području naše Sisačko-moslavačke županije potvrđena dva pacijenta zaražena novim koronavirusom, 23-godišnjak iz Mošćenice koji je došao iz Italije, te pacijentu iz Siska koji je došao iz Španjolske.

Trenutno je u samoizolaciji 235 osoba, od čega su većina vozači kamiona koji predstavljaju zdravstvenu prijetnju kao mogući potencijalni unosioci ovog infekta, napominju iz Zavoda javno zdravstvo SMŽ.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.