Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Saznajte kako dobiti propusnicu Stožera za civilnu zaštitu Grada Petrinje

Za kretanje između dva grada potrebna je propusnica

Ukoliko se morate kretati između dva grada na području Republike Hrvatske, za to vam je od danas potrebna propusnica, a za područje Petrinje izdaje je Stožer za civilnu zaštitu Grada Petrinje. Naime, Stožer civilne zaštite RH donio je odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, a sve kako bi se smanjilo širenje koronavirusa.

Propusnicu možete dobiti na sljedeći način, kako su priopćili iz gradskog Stožera:

‘Mole se građani koji trebaju propusnice da zahtjev prije svega šalju elektroničkom poštom na e-adresu: civilna.zastita@petrinja.hr ili zahtjev predaju telefonski putem službene zabilješke na broj telefona 044/515-234 od 08:00 do 14:00 sati. Propusnice će se također izdavati od 08:00 do 14:00 sati radnim danom na ulazu u zgradu Gradske uprave (I. Gundulića 2, Petrinja).

Mole se građani da pri preuzimanju propusnica poštuju sve preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i u zgradu Gradske uprave ulaze jedan po jedan.’

Preporučuje se da se propusnice izdaju elektronskim putem na temelju zahtjeva upućenih elektronskom poštom ili drugim načinom bez socijalnog kontakta, a da se u Stožer civilne zaštite građani obraćaju osobno samo iznimno, ako nikako drugačije ne mogu zatražiti propusnicu.

Zahtjev možete preuzeti na sljedećem linku.

 

zahtjev propusnica

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.