Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Plazma Sportske igre mladih u Popovači

Turneja radosti u 24 grada u Hrvatskoj

Turneja radosti u 24 grada u Hrvatskoj

Veliko sportsko-edukativno događanje Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih održano je u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever u Popovači.

 

KSD_6835

 

Program je započeo paljenjem plamena Turneje radosti, kojeg su uz učenike OŠ Zorke Sever, ravnateljicu Zvjezdanu Martinec i predstavnike Plazma Sportskih Igara mladih zapalili i zamjenik župana Roman Rosavec te gradonačelnik Popovače Josip Mišković.

 

KSD_6799

 

U sportskom dijelu programa sudjelovala su djeca iz obje popovačke škole, a natjecala su se u graničaru i utrci na 60 metara. Zvjezdana Martinec

 

 

Plazma Sportske igre mladih ove godine održat će svoju veliku Turneju radosti u čak 24 grada i općine, a pobjednici će se plasirati na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja, a gdje će u četiri dana imati priliku besplatno uživati u čarima Splita i druženju s klincima iz cijele Hrvatske.

 

KSD_6953

 

Osim sportskog dijela natjecanja sve okupljene čekaju mnogobrojna iznenađenja te edukativne aktivnosti u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

 

KSD_6936


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.