Općina Martinska Ves

Na internetskoj stranici Općine Martinska Ves objavljen je javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja djelatnosti vjerskih ustanova i izdavačke djelatnosti od općeg značaja za Općinu Martinska Ves u 2020. godini.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava osiguranih u proračunu Općine Martinska Ves za 2020. godinu, a najkasnije do 15. prosinca 2020 godine. Ukupno planirana vrijednost javnog poziva iznosi 130.000,00 kuna.

“Općina Martinska Ves poziva udruge i druge prihvatljive prijavitelje (zaklade, ustanove, klubove, organizacije civilnog društva i vjerske ustanove čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti) da se prijave na ovaj Javni poziv za financijsku podršku događanjima putem pokroviteljstva, programima i projektima vjerskih ustanova kao i izdavaštvu koji doprinose razvoju kroz prioritetna područja iz ovog Javnog poziva.

Jednodnevna i višednevna događanja kao što su obilježavanja obljetnica, tradicionalna druženja udruga, djelatnosti u sklopu vjerskih ustanova i organizacija kao i izdavaštvo (tiskanje biltena, monografija, knjiga i sl.) u smislu ovog Javnog poziva, su aktivnosti koje provode i organiziraju udruge i njihovi savezi, te druge neprofitne organizacije – zaklade, fundacije, ustanove, vjerske ustanove i zajednice, umjetničke organizacije, sindikati, komore, udruge poslodavaca s ciljem davanja dodatne ponude na području Općine Martinska Ves te općenito promicanje Općine Martinska Ves.”

Cijeli tekst Javnog poziva, obrasce i upute za prijavu potražite na ovoj poveznici.


Općina Martinska Ves objavila javni poziv za financijsku podršku događanjima
5.00(1 glas)
Komentara(0)