Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Općina Lekenik donosi upute za prijavu gostiju u sustav eVisitor

Nije potrebno osobno dolaziti u Turistički ured za potrebe registracije

Nije potrebno osobno dolaziti u Turistički ured za potrebe registracije

Općina Lekenik na svojoj internetskoj stranici obavještava vlasnike kuća za odmor vezano uz prijavu gostiju u sustav eVisitor:

“Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika: novi korisnici kuća za odmor i stanovnici općina/gradova koji primaju goste.

Iznimno, do normalizacije situacije, nije potrebno osobno dolaziti u ured turističke zajednice za potrebe registracije u eVisitor sustav.

Na ovoj poveznici je uputa Ministarstva turizma o cijeloj proceduri, a svi koji borave na području Općine Lekenik te imaju potrebu i obvezu prijavite se u sustav eVisitor sukladno ovim uputama, pozivamo da kontaktiraju Turistički ured Lekenik na mail: kontakt@tzo-lekenik.hr ili na tel:044/ 743 – 065.

Ističemo kako stanovnici općina/gradova koji primaju goste ne plaćaju turističku pristojbu. Jednako tako, vlasnici kuća/stanova za odmor (vikendaši) turističku pristojbu plaćaju samo tijekom sezone (15.6. do 15.9) što znači da u trenutnom razdoblju nisu u obvezi plaćati turističku pristojbu.”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.