Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Održana sjednica Stožera CZ Grada Novske

Veliki je teret i na volonterima GD CK Novska

Veliki je teret i na volonterima GD CK Novska

Uz dezinfekcijska sredstva i držanja preporučenog razmaka, Stožer Civilne zaštite Grada Novske održao je svoju treću sjednicu. O najnovijim odlukama nacionalnog i županijskog Stožera, članove Stožera Civilne zaštite Grada Novske je upoznao je načelnik Siniša Kesić.

 

KORONA_190320_03-novska-1200x800

 

Apelira na odgovorno zdravstveno i socijalno ponašanje, te je uputio poziv obiteljima gdje se očekuje dolazak njihovih članova s rada u inozemstvu za blagdane

 

 

Kesić poziva i na praćenje lokalnih medija koji će objavljivati novosti vezane za epidemiju koronavirusa, ali i da se oko nejasnoća građani mogu obratiti u gradsku upravu.

 

KORONA_190320_01-novska-1200x800

 

Kako je bilo slučajeva kršenja propisanih mjera provedbe zdravstvenog nadzora, rečeno je kako će sve provjeravati djelatnici Policijske postaje Novska. Načelnik Jure Klišanin podsjeća  kako je granični prijelaz kod Jasenovca zatvoren, te dodaje

 

 

 

 KORONA_190320_04-novska-1200x800

 

Veliki teret skrbi za sve one kojima će biti potrebna pomoć pružiti će i djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Novska, kako je rekao Zoran Prpić, ravnatelj CK Novska, zbog potrebe krvi, uz preporučene mjere zaštite, u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Zagreb, krajem mjesec održati će redovitu akciju prikupljanja krvi.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.