Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Damir Markuš: “U Kutini nema oboljelih od koronavirusa”

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta se poštuje

U Gradu Kutini nema osoba oboljelih od koronavirusa, a načelnik gradskog Stožera civilne zaštite Damir Markuš ističe kako su svi članovi Stožera koordinarani, a trenutno najviše posla imaju oni koji starije i nemoćne, te osobe koje spadaju u rizičnu skupinu, opskrbljuju namirnicama i lijekovima.


 

Najviše nedoumica građani imaju prilikom podnošenja zahtjeva za Propusnice, stoga Markuš pojašnjava:


 

Markuš je ovim putem zahvalio svim djelatnicima Doma zdravlja, Vatrogasne postrojbe, Policijske postaje, HGSS-u te umirovljenim braniteljima koji su svakodnevno na terenu te poručio građanima: „Ostanite doma“.

Mario Paluh, zapovjednik Javne Vatrogasna Postrojba Kutina istaknuo je kako ova postrojba uz Vatrogasnu zajednicu Grada Kutine provodi sve zadatke koje im nalaže Hrvatska vatrogasna zajednica, ali i stožeri civilne zaštite, kako nacionalni, tako i županijski i gradski.


 

Predrag Fitnić, načelnik PP Kutina ističe kako provjera kretanja stanovnika zasad teče nesmetano i da se Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka poštuje.


 

Osvrnuo se načelnik Fitnić i na kazne.


 

Jedini način borbe protiv ovog virusa je pridržavanje mjera koje su donesene od Stožera civilne zaštite, pa ovim putem pozivam građane da budu savjesni i to i poštuju“ – istaknuo je Predrag Fitnić, načelnik PP Kutina.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.