Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

U ožujku započinje obnova Hotela “Knopp” u Novskoj

Vrijednost investicije je 33.045.000 kuna

Vrijednost investicije je 33.045.000 kuna

Potpisanim Ugovorom s izvođačem radova, tvrtkom TEH-GRADNJA iz Zagreba, započinje rekonstrukcija i dogradnja postojeće zgrade Hotela Knopp u Zagrebačkoj ulici u Novskoj.

 

KNOPP_UGOVOR_ (1)

 

Ostaci zdanja desetljećima su propadali, građani su uporno zahtijevali da se nešto učini,  posebno jer je  Hotel Knopp spomenička baština.

Građen je u drugoj polovici 19. stoljeća, tijekom vremena mijenjao je namjenu, a rekonstrukcijom i dograđivanjem, biti će u funkciji Klastera kulture, za  kulturne programe, muzejske i galerijske sadržaje, koncerte, ugostiteljski i restoranski dio i druga okupljanja građana Novske i njihovih gosti.

 

KNOPP_UGOVOR_ (3)

 

Autor projekta Klastera kulture Hotela Knopp je arhitekt Tihomil Matković, koji je osim rekonstrukcije starog dijela predvidio i dogradnju suvremenog dijela koji će se uklopiti u ambijent.

 

 

KNOPP_UGOVOR_ (4)

 

Gradsko vijeće Grada Novske usvojilo je prijedlog da Grad više ne čeka na investiciju. Rekao je gradonačelnik Novske Marin Piletić

 

 

Ugovor su potpisali Marin Piletić, gradonačelnik Grada Novske i Ilija Bear, direktor tvrtke TEH-GRADNJA iz Zagreba, izvođača radova.

 

 

Projektna dokumentacija financirana je iz sredstava europskih fondova. Vrijednost investicije je 33.045.000 kuna.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.