Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji postojeće zgrade hotela Knopp

Prve izmjene i dopune Proračuna Grada Novske

Prve izmjene i dopune Proračuna Grada Novske

Na 27. sjednici Gradskog vijeća Grada Novska prihvaćene su I. izmjene i dopune Gradskog proračuna za 2020. godinu. Izmjenama i dopunama Proračuna iskazano je povećanje plana proračuna za 4,38 posto ili  za nešto više od 3,5 milijuna kuna te sada iznosi  84.474.428,00 kuna, pojasnila je  Marica Vitković, pročelnica Upravnog  odjela za proračun i financije.

 

 

Radi se o kompenzacijskim mjerama Vlade RH, za premošćivanje jaza u smanjenju prihoda od poreza na dohodak koje će osjetiti jedinice lokalne samouprave zbog povećanja osnovnog osobnog odbitka s 3800 na 4000 kuna.

Gradonačelnik Grada Novske, Marin Piletić,  23. siječnja 2020. godine donio je Odluku o odabiru najpovoljnije ponude u postupku nabave „Radovi na rekonstrukciji i dogradnji postojeće zgrade hotela Knopp“.

Prvim izmjenama i dopunama povećan je i plan programa Gospodarstvo, projekt „Poljoprivreda i ruralni razvoj“  na stavkama rashoda Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.

Sredstva su povećana za 300 tisuća kuna na ime održavanja poljoprivrednog zemljišta izgradnjom ograde za zaštitu usjeva od divljači.

 

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.