Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Petrinjska Udruga IKS poziva na sudjelovanje u Erasmus+ projektu

#YouthAgainstCyberbulling

#YouthAgainstCyberbulling

Udruga IKS iz Petrinje poziva sve mlade od 18 do 25 godina starosti iz naše županije da se prijave za novi projekt kojeg organizira Zaklada ‘Solidarna’ iz Zagreba, a radi se o sudjelovanju u Erasmus+ programu #YouthAgainstCyberbulling. Pet osoba koje će biti izabrane dobijaju mogućnost putovanja u Kopenhagen gdje će se educirati o cyberbullingu, pojasnila je Gordana Paton iz petrinjske udruge:

 

 

 

Petrinjska Udruga IKS već nekoliko godina surađuje sa zagrebačkom Zakladom ‘Solidarna’ na različitim projektima, primjerice predlagali su djecu s područja Banovine kojima je bila potrebna pomoć u školovanju.

Problem cyberbullinga sve je rašireniji, a mladi koji odu u Kopenhagen  nakon toga će diljem Hrvatske održati nekoliko radionica za djecu i mlade o online nasilju te svojim idejama doprinijeti i sudjelovati u izradi sadržaja za online platformu, aplikaciju i brošuru protiv cyberbullyinga.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu trebaju do 10. veljače na email petra.madjercic@solidarna.hr poslati motivacijsko pismo u kojem će navesti zašto bi htjeli sudjelovati.

Više informacija možete saznati na Facebook stranici Udruge IKS.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.