Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Otvoren novi poslovni prostor novljanske razvojne agencije NORA

Novi prostor za nove uspješne projekte

Novi prostor za nove uspješne projekte

Razvojna agencija NORA Novska ima važnu ulogu u pokretanju poduzetništva i gospodarskog razvoja na području Grada Novske i od petka, 14. veljače, s radom nastavljaju u novim poslovnim prostorima u Potočnoj ulici 25.

Uz nazočnost poduzetnika, predstavnika tvrtki i novljanskih poduzeća, svečano su otvoreni novi poslovni prostori  Razvojne agencije NORA, koja je od osnivanja prije dvije godine, postala glavni pokretač i promotor kvalitetne  poduzetničke infrastrukture, omogućili su otvaranje radnih mjesta,  razvoj  društvenog i ekonomskog života Grada Novska.

 

NORA_140220_07

 

Kako je istaknula ravnateljica Vida Iličić, otvoreno je preko 150 radnih mjesta kroz 91 poslovni plan,napisali su brojne projekte koji će omogućiti još zapošljavanja, pomagali poduzetnicima početnicima, civilnom  i javnom sektoru  u realizaciji njihovih planova.

 

NORA_140220_06

 

–  Otvorenjem novih prostora korisnici će  i dalje  imati mogućnost dobivanja usluga na jednom mjestu,  u tome će imati pomoć „jedne od najboljih Razvojnih agencija“, naglasio je gradonačelnik Novske Marin Piletić.

 

 

 NORA_140220_03

 

Toplih boja i urede punih svjetla, njihov interijer i arhitekturu osmislila je Novljanka, diplomirana arhitektica Ivona Pucić, a prema zamisli namještaj je izradio Sandro Egredžija iz Novske, te drvenu stolarija tvrtka Marijana Vukelića iz Brestače, domaći  poduzetnici koji su pokazali  umješnost i estetiku opremanja prostora.

 

NORA_140220_04

 

Prostore Razvojne agencije NORA Novska, gdje će se razvijati zamisli, pisati projekti i ostvarivati uspjesi, blagoslovio je Milan Vidaković, novljanski župnik.

 

 NORA_140220_12


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.