NORA_140220_01

Razvojna agencija NORA Novska ima važnu ulogu u pokretanju poduzetništva i gospodarskog razvoja na području Grada Novske i od petka, 14. veljače, s radom nastavljaju u novim poslovnim prostorima u Potočnoj ulici 25.

Uz nazočnost poduzetnika, predstavnika tvrtki i novljanskih poduzeća, svečano su otvoreni novi poslovni prostori  Razvojne agencije NORA, koja je od osnivanja prije dvije godine, postala glavni pokretač i promotor kvalitetne  poduzetničke infrastrukture, omogućili su otvaranje radnih mjesta,  razvoj  društvenog i ekonomskog života Grada Novska.

 

NORA_140220_07

 

Kako je istaknula ravnateljica Vida Iličić, otvoreno je preko 150 radnih mjesta kroz 91 poslovni plan,napisali su brojne projekte koji će omogućiti još zapošljavanja, pomagali poduzetnicima početnicima, civilnom  i javnom sektoru  u realizaciji njihovih planova.

 

NORA_140220_06

 

–  Otvorenjem novih prostora korisnici će  i dalje  imati mogućnost dobivanja usluga na jednom mjestu,  u tome će imati pomoć „jedne od najboljih Razvojnih agencija“, naglasio je gradonačelnik Novske Marin Piletić.

 

 

 NORA_140220_03

 

Toplih boja i urede punih svjetla, njihov interijer i arhitekturu osmislila je Novljanka, diplomirana arhitektica Ivona Pucić, a prema zamisli namještaj je izradio Sandro Egredžija iz Novske, te drvenu stolarija tvrtka Marijana Vukelića iz Brestače, domaći  poduzetnici koji su pokazali  umješnost i estetiku opremanja prostora.

 

NORA_140220_04

 

Prostore Razvojne agencije NORA Novska, gdje će se razvijati zamisli, pisati projekti i ostvarivati uspjesi, blagoslovio je Milan Vidaković, novljanski župnik.

 

 NORA_140220_12


 

Otvoren novi poslovni prostor novljanske razvojne agencije NORA
5.00(1 glas)
Komentara(0)