Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održan glazbeni spektakl “Siscia karneval 2020”

“Život je maskenbal!”

"Život je maskenbal!"

U zajedničkom partnerstvu Turističke zajednice Sisačko – moslavačke Županije i Arije kao idejnog, produkcijskog i realizacijskog suradnika, uz potporu HDS ZAMPA i HGU-a, sinoć je u SD „Brezovica“ u Sisku održan  glazbeni spektakl pod nazivom „Siscia karneval 2020”, a programski se vezuje za karnevalsko vrijeme godine.

 

Image00045

 

Otvorio ga je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je u dvorani, uz svog zamjenika Romana Rosavca i predsjednicu Županijske skupštine Ivanku Roksandić, pratio ovaj glazbeni događaj.

 

Image00007

 

Prije početka bogatog programa sisačko-moslavački župan  podsjetio je na tradiciju karnevalskih svečanosti u Hrvatskoj.

 

 

Image00004

 

U vrlo originalno postavljenom programu nastupile su kostimirane provjerene zvijezde hrvatske estrade: Ivana Banfić, Jole, Nina Kraljić, Marko Kutlić, Mia Dimšić; Lidija Bačić, Nano Belan, Alka Vuica i Davorin Bogović, koje su uz samostalni nastup, pjevale i duete s mladim nadama hrvatske glazbe, većim dijelom s područja Sisačko-moslavačke županije.

 

Image00022Image00036

 

Dobro popunjena dvorana i raspoložena publika, jamstva su da će ovaj glazbeni spektakl doživjeti još izdanja i postati tradicionalan, zaključio je župan Ivo Žinić.

 

Image00005

Image00035Image00013

„Siscia karneval 2020.“ bio je i natjecateljskog karaktera, a prvu nagradu i mogućnost snimanja svoje prve pjesme osvojila je Ivana Trogrlić koja je pjevala sa Lidijom Bačić, drugo mjesto osvojila je Laura Sučec, dok je treće mjesto pripalo Karlu Štenglu koji je pjevao sa Davorinom Bogovićem. Nagradu za najbolju mušku masku osvojio je Jole, dok je nagradu za najbolju žensku masku osvojila Alka Vuica.

Image00025Image00016Image00011Image00012

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.