Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Urnebesna komedija „Brak za ručak, ručak za seks“ dolazi u Sisak!

Četvrtak, 13.02. u 20 sati, Dom kulture KKV

Četvrtak, 13.02. u 20 sati, Dom kulture KKV

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj poznate predstave „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“, autora Stanka Holcera, u Sisak dolazi nova urnebesna komedija „Brak za ručak, ručak za seks“.


Komedija puna smijeha opisuje ozbiljan problem tročlane obitelji koja muku muči kako otplatiti ratu kredita za malu garsonijeru u kojoj stanuju. Glavni junaci su Ivana, njena sestra Nataša i Natašin muž Marko.


Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemom – bez novca za platiti ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određeni način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju.


Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.


Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ održat će se u četvrtak, 13. veljače u 20 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine, Šetalište Vladimira Nazora 12 u Sisku. U mjesecu veljači ova komedija osim u Sisku, igra i u Zagrebu.


Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i na prodajnim mjestima:

Exclusive Change – mjenjačnica, Sisak – Interspar, Ivana Fistrovića 25

Exclusive Change – mjenjačnica, Sisak – Kaufland, Zagrebačka 49a

Petrol BP Mošćenica – Ulica dr. Ante Starčevića

TISAK Sisak – Ulica Stjepana i Antuna Radića 7


Ulaznice se prodaju po cijeni od 65,00 kn, a na dan predstave po cijeni od 75,00 kn.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.