Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Sisačke Lađarice vas pozivaju na “Lađarsku večer klapskih obrada”

U subotu, 25. siječnja s početkom u 19:30 h u Domu INA Rafinerije nafte Sisak

U subotu, 25. siječnja s početkom u 19:30 h u Domu INA Rafinerije nafte Sisak

Nakon izuzetno uspješne 2019. godine, obilježene brojnim priznanjima poput Zlatnih plaketa na natjecanju klapa ‘’Delmata’’ i Državnoj smotri hrvatskih malih vokalnih sastava, druge nagrade na Festivalu ženskih klapa ‘’Omišljanska rozeta’’ te sudjelovanja na najprestižnijem klapskom festivalu u Hrvatskoj – Festivalu dalmatinskih klapa Omiš, ovu godinu Lađarice započinju organizacijom koncerta “Lađarska večer klapskih obrada”.

Koncert se održava u subotu, 25. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30h u Društvenom domu INA Rafinerije nafte Sisak. Na Lađarskoj večeri, uz domaćine – ŽVS Lađarice, nastupaju njihovi sisački prijatelji Kolapjani i Kolapjanke te klape Dišpet (Zagreb), Kurjože (Podstrana), Bistrica (Marija Bistrica), Poj (Samobor), Stentoria (Daruvar), Stridonne (Štrigova) i Ventula (Split).

Svi sudionici koncerta izvodit će popularne skladbe u klapskom ruhu, a Lađarice se nadaju da će i ova manifestacija postati tradicionalni dio gradske kulturne ponude. Ulaznice se po cijeni od 25 kn mogu kupiti u Knjižari i papirnici AMK u Sisku.


lađarska večer ruka svijetla


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.