Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Čarobna “Zimska čarolija” u Kutini

Veliki doprinos turističkoj prepoznatljivosti Kutine

Veliki doprinos turističkoj prepoznatljivosti Kutine

Manifestacija „Zimska čarolija u Kutini“ zasigurno pozitivno doprinosi imidžu grada Kutine, a poboljšanjem i proširenjem manifestacije, kao što je učinjeno 2018. godine, postoji mogućnost poboljšanja imidža grada Kutine kao zanimljive turističke destinacije.

Ovakve manifestacije mogu biti motiv dolaska turista, a isto tako i dodatni sadržaj turističkog boravka. Njima se ostvaruju turistički efekti i ciljevi koji imaju društveno-ekonomski značaj za grad, kaže direktorica Turističke zajednice grada Kutine Ivana Grdić

 

 

Manifestacija je bila iznimno uspješna i posjećena, te je i ove godine donijela pregršt zanimljivih događanja: predstave, kreativne radionice, koncerte, gastro i sportska natjecanja, mnoštvo zabave za djecu i odrasle u kojima su sudjelovali zborovi, KUD-ovi, tamburaši i dr.

Kutina je još jednom pokazala da je grad prijatelj djece, te je u sklopu Zimske čarolije pripremljen bogat program za najmlađe posjetitelje. Program koji je uključivao animaciju, kostimirane likove, predstave za djecu, facepainting i još mnogo toga.

 

 

495A3139

 

Zadovoljan je realizacijom ove manifestacije i gradonačelnik Zlatko Babić

 

 

Podsjetimo, Zimska čaroliju u Kutini organizirala je  Turističke zajednice grada Kutine u  suorganizaciji s Komunalnim servisima Kutina, te pod pokroviteljstvom Grada Kutine, u vremenu od 30. studenog 2019., pa sve do 6. siječnja 2020.

U ovogodišnjem programu manifestacije sudjelovale su gradske ustanove, obrtnici, udruge grada Kutine, te brojni glazbeni izvođači.

 

Vanja TZG KT

 

U sklopu navedene manifestacije održao se i tradicionalni Božićni sajam, koji je okupio obrtnike, vinare, udruge i umjetnike koji su ponudili širok izbor jedinstvenih i unikatnih proizvoda i rukotvorina.

Značaj ove manifestacije jest i što u zimskim mjesecima donosi radost, druženje i veselje, sve ono što vrijeme Adventa i Božića treba i biti, a uz zvukove dječjeg veselja i mirise fritula i kuhanog vina, bilo je dovoljno prepustiti se uživanju i upijanju čarobnog ugođaja ovogodišnje Zimske čarolije u Kutini.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.