Zahvalnice „za doprinos poboljšanju kvalitete života zajednice kroz volonterski angažman u manifestacijama tijekom 2019. godine“ primili su predstavnici udruga, škola i pojedinci, koji su s volonterima sudjelovali u realizaciji manifestacija u Gradu.”Pokazali ste vrline, srce i ljubav prema svom gradu” – naglasio je gradonačelnik Marin Piletić, na svečanosti dodjele Zahvalnica.

Zahvalivši se svima koji su doprinijeli svojim sudjelovanjem na organizaciji i provođenju “sada već nacionalno prepoznatljivih manifestacija”, gradonačelnik je posebno izdvojio obilježavanja Dana grada – Lukovo, događanje kojemu je doprinos dao veliki broj volontera u promoviranju Grada Novske.

Vrlina svih volontera, samozatajnost i skromnost posebno je vidljiva u humanitarnim aktivnostima, u Gradskom društvu Crvenog križa Grada Novske, koje tijekom cijele godine, prema riječima Zorana Prpića, ravnatelja, ima 21 volontera, bez kojih ne prođe niti jedna njihova akcija. S četiri desetljeća najduži volonterski staž ima Silvija Dvoržak, umirovljena učiteljica.

Grad Novska ima i program „Uključiti se i biti uključen“, predstavio ga je Ivan Filipović, voditelj projekta, koji je s ponosom istaknuo „veliki interes mladih u Novskoj za volontiranje“.


 

Volonteri Novske primili zahvalnice Grada
0.00(0 glasova)
Komentara(0)