Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Vijećnici SDP-a napustili sjednicu kutinskog Gradskog vijeća

Priopćenje GO SDP-a Kutina

Jučer, 5. studenog, primili smo priopćenje za medije kutinskog SDP-a. Prenosimo ga u cijelosti:

“Na današnjoj sjednici GV Kutine naši vijećnici su napustili vijećnicu. Vijećnici GO SDP Kutina kao i ostali oporbeni vjećnici tijekom ovog mandata nemaju mogućnosti i načina dokazati gradonačelniku Zlatku Babiću da postupci i stanje u gradskoj upravi i gradskim ustanovama nisu dobre za većinu građana. Postoje ljudi koji dolaze na posao a zapravo ne znaju što je njihov posao i zadaća.

Prijedlog gradonačelnika u vezi reorganizacije gradske uprave i osnivanja novog upravnog odjela gdje se otvara prostor za još jedno pročelničko mjesto i nova uhljebljavanja za politička potkusurivanja nikako nije nešto što će SDP podržati. Sve te prazne priče oko razloga osnivanja novog odjela su mazanje očiju građanima.

Ne želimo slušati napamet naučena opravdanja o potrebi novog odjela. Sudjelovati u raspravi gdje se već sve unaprijed zna uz pomoć upravnim i nadzornim odborima kupljenih vijećnika nećemo. Smatramo da bi o ovakvim stvarima trebalo više razgovarati i raspravljati a ne dovoditi vijećnike pred svršen čin. Isto tako smatramo da bi gradonačelnik trebao surađivati oko bitnih pitanja i sa oporbom jer mi sigurno nećemo biti protiv ideja i prijedloga koji su na dobrobit svih građana Kutine.

Predsjednik GO SDP KUTINA             
Sulejman Mrkić”

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.