Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Urnebesna komedija “Balkanski sex i grad, čipka i čokolada 2“ dolazi u Sisak!

Četvrtak, 5. prosinca / Dom kulture Kristalna kocka vedrine, Sisak / 20 sati

Četvrtak, 5. prosinca / Dom kulture Kristalna kocka vedrine, Sisak / 20 sati

“Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, autora Stanka Holcera, osmišljena je kao SEX I GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko-muzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci….

Američka serija „Seks i grad“ osvojila je cijeli svijet, a sada i mi imamo nešto autentično, urnebesna komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muku muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. I glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na orginalan i duhovit način. I dok Zvijerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koje zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom orginalnošću i kvalitetom.

U prvom dijelu smo vidjeli da iako su različite, ipak imaju i sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u urnebesnoj HIT komediji.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na našim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja. Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

Predstava za koju se uvijek traži ulaznica više…

 

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ održat će se u četvrtak, 5. prosinca u Domu kulture Kristalna kocka vedrine, Sisak u 20:00 sati.

 

Ulaznice su u prodaji u sustavu EVENTIM te na prodajnim mjestima: EXCLUSIVE CHANGE – mjenjačnica, Sisak Interspar, Ivana Fištrovića 25; EXCLUSIVE CHANGE – mjenjačnica, Sisak Kaufland, Zagrebačka 49 a; PETROL BP Sisak Mošćenica, Ulica dr. Ante Starčevića; TISAK, Sisak, Lokal, Ulica Stjepana i Antuna Radića 7.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 60,00 kn, a na dan predstave po cijeni od 70 kn.

 

U predstavi igraju:

Maja Matijević: Čupka
Danijela Bitić Grbović: Čarna
Danilo Petrović: voditelj – Zvijerka

Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

Predstava traje 80 minuta.

 

web sex i grad 2 dio 960x320


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.