Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Održana smotra kutinske Zimske službe

Održava se 180 kilometara prometnica

Održava se 180 kilometara prometnica

Koncesionar Zimske službe na području Grada Kutine tvrtka Lonja-Strug spremna je tehnički i kadrovski za izlazak na prometnice što je i potvrđeno na smotri zimske službe, koju su posjetili gradonačelnik Kutine Zlatko Babić sa svojim suradnicima.

 

IMG_6707

 

Ovogodišnju smotru Zimske službe posjetili su i vrtićanci koji su s oduševljenjem obilazili specijalna vozila u koja su imali priliku i sjesti te vidjeti njihovu unutrašnjost.

 

IMG_6705

 

Zimska služba od 15. studenog je u stanju pripravnosti, a Zdenko Uzel, voditelj zimske službe u Lonji Strug poručio je kako su spremni za čišćenje snijega.

„Pripremljeni smo prema operativnom planu. Održavamo sveukupno oko 180 km cesta koje su raspoređene po prioritetima, a čistit će se sa 5 specijalnih vozila. Na skladištu se trenutno nalazi 100 tona soli i 90 tona kamenog agregata. Pasivno dežurstvo počinje 15. studenog i traje do 15. travnja iduće godine“.

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić rekao je kako je zadovoljan spremnošću Zimske službe Grada Kutine te dodao kako će se rad gradske službe nastaviti koordinirati sa radom županijske zimske službe koja brine o 180 km županijskih prometnica na području Grada Kutine.

 

IMG_6704

 

Gradonačelnik Kutine rekao je kako zimske uvjete spremno dočekuje i tzv. mala zimska služba koja brine o čišćenju nogostupa i ostalih javnih površina na području grada.

„Mislim da smo napravili jedan pozitivan pomak prošle godine, uz rad gradske službe u koordinaciji sa radom županijske zimske službe, te uz vozilo Komunalnih servisa Grada Kutine, očekujemo da će čišćenje snijega u nadolazećoj zimi biti puno kvalitetnije i bolje obavljeno. Nadamo se da ćemo uspjeti očistiti grad na zadovoljavajuću razinu i da neće biti primjedbe od naših sugrađana“, poručio je gradonačelnik Babić.

 

IMG_6689_610x407

 

Gradonačelnik Zlatko Babić podsjeća građane na građansku dužnost čišćenja snijega i leda s pločnika ispred svoje kuće te poziva na suradnju kako bi dali svoj doprinos u čišćenju nogostupa i staza u zimskim uvjetima koji slijede.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.