Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Dođite na predstavu ‘Naš veseli vrt’ u izvedbi mladih članova UOSI SMŽ

Predstava se temelji na poznatoj priči ‘Djed i repa’

Predstava se temelji na poznatoj priči 'Djed i repa'

U petak, 8. studenog u 19 sati u Velikoj dvorani POU Hrvatskog doma Petrinja, POU Hrvatski dom Petrinja i FA Petrinjčica organiziraju 4. Diletantske susrete. To su susreti amaterskih kazališnih skupina na koje će se ove godine priključiti i mladi članovi Udruge osoba s indaliditetom Sisačko – moslavačke županije.

U sklopu projekta ‘Kultura svima’, sufinanciranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda, čiji je jedan od ciljeva ojačati kapacitete organizacija civilnog društva, međusektorsku suradnju i razviti nove kulturno-umjetničke programe, a nositelj je POU Hrvatski dom Petrinja, jedna od partnerskih organizacija je i UOSI SMŽ koja provodi mini projekt ‘Mala uloga – velika promjena’.

 

predstava

 

Projekt ‘Mala uloga – velika promjena’ provodi se od svibnja ove godine. U sklopu projekta održavaju se kazališne radionice na kojima su mladi članovi Udruge, točnije njih 13, uz vodstvo Kate Perković, pripremili predstavu ‘Naš veseli vrt’. Kraj kazališnih radionica označava početak kazališnih predstava, stoga vas pozivamo na premijeru!

Predstava se temelji na poznatoj priči ‘Djed i repa’ u koju su članovi Udruge unijeli malo vlastite originalnosti i posebnosti! A osim što će glumiti, pripremili su i ples, pjesmu i dobru zabavu! Nadamo se kako vam je ovo dovoljna motivacija da oslobodite petak navečer od svojih obaveza, dođete na predstavu, dobro se zabavite i podržite mlade koji će pokazati koliko zapravo mogu! Ulaz je besplatan.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.