Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

96% građana podržava odluku KTC-a o ukidanju rada nedjeljom!

Proveli smo anketu u kojoj je sudjelovalo 979 Facebook korisnika

Proveli smo anketu u kojoj je sudjelovalo 979 Facebook korisnika

Hrvatski trgovački lanac KTC d.d. nedavno je najavio kako od 1. siječnja 2020. ukida rad nedjeljom. Na našoj Facebook stranici odlučili smo u anketi provjeriti podržavate li takvu odluku ili vam je ipak šoping nedjeljom draži.

Anketa je trajala od 19. do 26. studenog i na nju je odgovorilo ukupno 979 Facebook korisnika. Kao malu motivaciju za sudjelovanje, organizirali smo i nagradnu igru u kojoj smo jedan od vaših komentara nagradili prigodnim poklonima.

Moramo napomenuti kako za ovu anketu nismo dobili narudžbu od KTC-a, niti su objava ankete i rezultata iste na bilo koji način plaćeni. Željeli smo saznati što o tome misle građani, odnosno kupci u svim trgovačkim lancima. KTC je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je donio takvu odluku, pa je zbog jasnoće pitanja namjerno naveden.

Pitanje je bilo sljedeće: Hrvatski trgovački lanac KTC d.d. ukida rad nedjeljom od 1. siječnja 2020. godine. Podržavate li takvu odluku ili vam je ipak šoping nedjeljom draži?

A rezultati su: Čak 96% građana, odnosno Facebook korisnika koji su odgovorili na anketu, navedenu odluku podržava, dok samo 4% vas takvu odluku ne podržava i želi da trgovine KTC-a budu i dalje otvorene nedjeljom.

 

KTC FINAL

 

Na objavu ankete svoj komentar je ostavilo 283 Facebook korisnika. Prenosimo neke od njih, a sve ostale komentare možete pronaći na našoj Facebook stranici ispod objave ankete.

 

“Naravno da podržavam, radim u trgovini i imam jednu slobodnu nedjelju u mjesecu, a ostale slobodne dane u tjednu.”

“Podržavam, bravo za KTC, očekujem da postanu primjer ostalima, ali uredbu o radnom vremenu donosi lokalna samouprava koja bi veoma lako mogla riješiti to pitanje.”

“Naravno DA PODRŽAVAM, svima treba ukinuti rad nedjeljom, da ljudi mogu uživati s obitelji. Tko se nije opskrbio namirnicama kroz cijeli tjedan, ne mora ni tu nedjelju, neće nitko umrijeti od gladi jedan neradni dan!”

“Da, podržavam! Lijepa gesta i motivacija ljudima koji tamo rade!”

“Podržavam, već dugo ne odlazim nedjeljom u kupovinu, čega nema, bez toga možemo i nedjeljom.”

“Da, i ne samo da bi trgovine podržala za nerad nedjeljom, nego i sve ostale.”

 

Hvala vam na sudjelovanju! Pratite našu Facebook stranicu, slušajte županijski radio Quirinus, čitajte naš Portal i saznajte sve bitno iz Sisačko-moslavačke županije.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.