Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Radovi na izgradnji uličnog vodovoda u naselju Banova Jaruga

Radove je obišao kutinski gradonačelnik sa suradnicima

Radove je obišao kutinski gradonačelnik sa suradnicima

U tijeku su radovi na izgradnji uličnog vodovoda u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u naselju Banova Jaruga. Radove su obišli gradonačelnik Kutine Zlatko Babić sa suradnicima i Mijo Šepak, direktora Moslavine d.o.o. sa suradnicima. Zlatko Babić

 

 

Vrijednost projekta je 489 tisuća kuna bez uračunatog PDV-a, dužina mreže je 350 metara, a ovim projektom ostvarit će se mogućnost priključka 13 domaćinstava na ulični vodovod.

 

IMG_6225

 

Nakon izgradnje magistralnog vodovoda Kutina – Ilova –Zbjegovača – Banova Jaruga, ovaj projekt je nastavak izgradnje uličnog vodovoda kako bismo ulice koje se spajaju na magistralni vodovod spojili na vodovodnu mrežu čijoj realizaciji smo pristupili nakon pripreme projekta i dobivene građevinske dozvole.

 

 

Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o. ističe da je važnost ovog projekta povezivanje uslužnih područja sa povezivanjem projekta Aglomeracije čime se realizira jedno cjelovito područje te svim stanovnicima spajanjem na glavnu mrežu osigurava priključak na ulični vodovod.

 

IMG_6230

 

Uz Ulicu kneza Ljudevita Posavskog u naselju Banova Jaruga u tijeku su radovi koji obuhvaćaju izgradnju malih vodovoda koji se u 100%tnom iznosu financiraju od Grada Kutine, a nositelj izgradnje i provođenja je Moslavina d.o.o. Izgradnja se odnosi na 4 lokacije na području Grada Kutine i to u Ulici Zbora narodne garde u naselju Banova Jaruga, na Novom brdu u naselju Husain, u Ulici Gojilac te u Ulici Antuna Nemčića u Kutini.

 

IMG_6219

 

Vrijednost projekta izgradnje je 1,5 mln kuna, a obuhvaća dužinu ulica od 300 – 400 metara.

 

IMG_6201


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.