01
Plesni klub Petrinia iz Petrinje vas poziva na veliko međunarodno natjecanje u sportskim plesovima WDSF CROATIAN TROPHY 2019., koje će se održati u organizaciji Plesnog kluba Petrinia u Domu sportova u Zagrebu u subotu, 2. studenog.

Ovo je peta godina zaredom da petrinjski klub organizira ovakvo natjecanje, koje je inače natjecanje najvišeg ranga na svjetskoj sportsko plesnoj sceni i jedini su klub u Hrvatskoj koji ga organiziraju.

Veliki broj natjecatelja će i ove godine sudjelovati, do ovog trena imaju prijavljenih oko 250 sportskih plesnih parova iz 25 zemalja, a prijave su još otvorene.

Natjecanje će se održavati cijeli dan. Prednatjecanja kreću već u 8:00 sati, a završnica od 20:30 sati. U 20:15 sati predviđena je svečanost otvorenja natjecanja na koju su svoj dolazak i sudjelovanje potvrdili Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba, Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i zastupnik u Hrvatskom saboru, Robert Wota, predsjednik Europskog sportskog plesnog saveza i Igor Šalamun, predsjednik Hrvatskog sportskog plesnog saveza.WDSF-PLAKAT-2

Plesni klub Petrinia organizira veliko međunarodno natjecanje u sportskim plesovima!
5.00(1 glas)
Komentara(0)