Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Obnovljena su dječja igrališta u dva kutinska vrtića

Ukupna vrijednost projekta je 943 tisuće kuna

Ukupna vrijednost projekta je 943 tisuće kuna

Obnovljena su dječja igrališta u DV “Neven” i “Maslačak”. Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića obuhvaća neophodna ulaganja u uređenje okoliša i vanjskog terena sa fiksnom opremom te adaptaciju unutarnje dvorane Maslačak koja uključuje oblaganje podnim oblogama, rekao je tijekom obilaska gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

Za ulaganje u uređenje okoliša i vanjskog terena sa fiksnom opremom izrađen je Glavni projekt, a ukupna vrijednost projekta iznosi 943 tisuće kuna od čega Grad Kutina financira iznosom   od 590 tisuća kuna, a Ministarstvo za demografiju obitelj, mlade i socijalnu politiku iznosom od 353 tisuće kuna.

 

IMG_6057

 

Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić istaknuo je kako je ovo nastavak radova jer postojeća dječja igrališta nisu adekvatna te sukladno tome zahtijevaju dodatna neophodna ulaganja koja će biti potpuno u skladu sa zakonskim propisima.

 

 

 IMG_6104

 

„Drago nam je da se nakon vanjskog uređenja i energetskih obnova oba naša velika objekta Neven i Maslačak paralelno sa energetskom obnovom vrtića Maslačak realizira i obnova naših igrališta“ – istaknula je , u ovoj prigodi , ravnateljica Dječjeg vrtića Sandra Todorov

 

 

Dodajmo kako je u tijeku provedba projekta financiranog iz Programa ruralnog razvoja u sklopu kojeg će se izgraditi i novo igralište u Kutinskoj Slatini. Vrijednost ovog ulaganja je oko 400 tisuća kuna.


 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.