Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Nabavljeno sedam novih vozila za županijski Zavod za hitnu medicinu

“Obnovom voznog parka ispunjavamo sve norme i dolazimo u europski standard”

U prostoru Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije danas je izvršena primopredaja novonabavljenih vozila za izvanbolničku hitnu medicinsku službu.

 

004

 

Do sada je nabavljeno 10 vozila, istaknuo je u ovoj prigodi sisačko-moslavački župan Ivo Žinić te dodao kako je nabava novih 7 vozila:

 

 

U otvorenom postupku javne nabave velike vrijednosti, vozila marke Citroen za izvanbolničku hitnu medicinsku službu nabavljena su putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti na razdoblje od 5 godina.

Naša županija je velika, naglasio je župan:

 

 

005

 

Ravnatelj Zavoda za Hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, doktor Tomislav Fabijanić naglasio je kako novonabavljena vozila, ne samo da će pomoći u organizaciji rada i kvaliteti usluge nego su osnovno sredstvo za rad Zavoda:

 

 

Obnovom voznog parka u županijskom Zavodu za hitnu medicinu ispunjavamo sve norme i dolazimo u europski standard od čega će koristi imati svi naši korisnici, svi stanovnici Sisačko-moslavačke županije – zaključio je Fabijanić.

 

002

 

Nakon primopredaje ključeva novih vozila, župan i njegov zamjenik Ivan Celjak su u prostoru Zavoda za hitnu medicinu pratili i kratku prezentaciju rada Zavoda u prvih 9 mjeseci ove godine, koju je održao ravnatelj, dr. Tomislav Fabijanić.

 

006


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.