Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ciklokros liga započinje utrkom u Petrinji

Rekreativna biciklistička manifestacija ima sve više obožavatelja

Rekreativna biciklistička manifestacija ima sve više obožavatelja

Nove utrke biciklističke Ciklokros lige započinju uskoro i to upravo prvom utrkom koja će se održati u Petrinji. Događaj je zakazan za nedjelju, 27. listopada, a trajat će od 11 do 12 sati te će se održati na svima dobro znanom Pigiku. Stoga želite li sudjelovati ili samo promatrati ovaj adrenalinski događaj svakako zabilježite sljedeću nedjelju u svom kalendaru i dođite u Petrinju.

Ciklokos Liga powered by Trail u Hrvatskoj je nastala u studenom 2013. godine. Radi se o vrsti kružne utrke, a prvi puta se službeno pojavila početkom 20. stoljeća. Ovo je rekreativna biciklistička manifestacija koja se iz godine u godinu sve više razvija  te dobiva mnogo zaljubljenika i sljedbenika.

 

ciklokros2

Ciklokros je izuzetno zanimljiva i dinamična biciklistička disciplina kod koje sudionici sudjeluju u različitim aktivnostima – preskakanje preko zapreka, trčanje s biciklima po kratkim i strmim uzbrdicama i drugo. Teren po kojem se vozi je također dinamičan – asfalt, zemlja, pijesak, šljunak, a ovisno o vremenskim uvjetima i blato i snijeg.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.