Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

U Tehničkoj školi Sisak započeo novi obrazovni program

Za zanimanje tehničar za razvoj video igara obrazuje se 23 učenika

Za zanimanje tehničar za razvoj video igara obrazuje se 23 učenika

Ove je školske godine u prve razrede osnovne škole na području naše županije upisano u odnosu na prošlu školsku godinu 38 učenika manje, odnosno ukupno njih 1285.

 

20190909_080641_HDR

 

Tradicionalno čelnici županije na prvi dan nastave obilaze škole, podsjetio  je  zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak

 

 

No, od ove školske godine i  novi obrazovni program u Tehničkoj školi Sisak

 

 

Za sva zanimanja u Tehničkoj školi  Sisak tijekom ovih upisa bilo je višestruko više zainteresiranih završenih  osnovnoškolaca nego je bilo upisnih mjesta , napomenuo je ravnatelj ove obrazovne ustanove Davor Malović.

 

20190909_080514_HDR

 

Posebno veliki interes je bilo za zanimanje tehničar za razvoj videoigara

 

 

U Tehničkoj školi u Sisku za različita zanimanja ukupno se obrazuje  456 učenika, a za zanimanje tehničar za razvoj videoigara njih 23. U  novi smjer upisani su i učenici iz gradova izvan županije.

Neki od zainteresiranih, koji nisu s područja županije ,su i odustali jer u Sisku nema učeničkog doma. No, i to  će se uskoro promijeniti, napominje zamjenik župana Ivan Celjak

 

 

Dvojica profesora iz ove škole dodatno su educirana  za predavanje učenicima u novom obrazovnom smjeru, a tijekom godine će se organizirati još dodatnih edukacija, ističe ravnatelj Malović.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.