Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Svoju skupštinu održali članovi Udruge “Mokro polje” Novska

Veliki potencijal za razvoj poljoprivrede i stočarstva

Veliki potencijal za razvoj poljoprivrede i stočarstva

Članovi Udruge uzgajivača goveda “Mokro polje” održali su redovitu izbornu skupštinu u Hrvatskom domu u Jazavici. Na početku Skupštine s radom i financijskim izviješćima članove su upoznali Goran Došlović, predsjednik Udruge uzgajivača i Mara Ljubičić, tajnica.

O aktivnostima za naredno razdoblje, predsjednik je izdvojio popravak poljski putova prema pašnjacima, za odlazak prema Mokrom polju, postavljanje žica oko obora za smještaj goveda te izgradnja još jednog obora kod bunara u polju.

Istaknuo je i suradnju s Javnom ustanovom Lonjsko polje, Lovačkim savezom i društvima koje raspolažu lovna područja na kojima pasu njihova goveda, suradnju s Gradom Novska i drugim udrugama koje se bave stočarstvom i poljoprivrednom proizvodnjom.

Uzgajivačima se obratio i Siniša Kesić, zamjenik gradonačelnika grada Novske  koji je naglasio važnost poljoprivrede i stočarstva koji imaju veliki potencijal, govorio je i o zakupu poljoprivrednog zemljišta na području Grada Novske, kao i o važnosti dostupnosti potrebnih pašnjaka i oranica za poljoprivrednike i stočare.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.