Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Kup utakmica NK “Mladost” Petrinja – HNK “Hajduk” Split

Stadion “Mladost” Petrinja u srijedu, 25. rujna u 15:30 sati

Stadion "Mladost" Petrinja u srijedu, 25. rujna u 15:30 sati

Na Gradskom stadionu u Petrinji održana je tiskovna konferencija uoči utakmice šesnaest završnice Hrvatskog nogometnog kupa između petrinjske Mladosti i splitskog Hajduka.

Neven Žužić, predsjednik „Mladosti“ pozvao je sve ljubitelje nogometa na utakmicu

 

 

Već skoro mjesec dana imamo velike pripreme, kako na radovima na infrastrukturi, tako i na sigurnosnim mjerama koje su nam najbitnije zbog očekivanog broja gledatelj, rekao je Davor Ivić, direktor NK “Mladost”.

 

 

U svakom slučaju mi smo učinili sve da to bude spektakl i još jednom zahvaljujem se i Gradu Petrinji i svima onima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta koje ćemo imati u srijedu na našem stadionu, zaključuje Ivić.

Sve te aktivnosti pohvalio je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović: „Prije svega, zahvaljujem svima onima koji su Nogometni klub „Mladost“ digli na jednu visoku razinu, prije svega rezultata, koji su napravljeni i u Trećoj ligi, ali i sada u samom ovom KUP-u.

 

 

Neka ova utakmica pokaže ono što je izuzetno važno, a to je da Petrinja uvijek bude onaj pravi domaćin sa svojim gostoprimstvom i sa svim sadržajima koje možemo dati.

Siguran sam da ćemo organizacijski dati to domaćinstvo i da ćemo raditi na tome da u tom domaćinstvu i gostoprimstvu pazimo, prije svega, apeliramo na sve one koji dolaze da smo mi ljudi otvorenih ruku i da čekamo mirnu utakmicu u kojoj bi gledatelji trebali uživati, zaključuje petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.