Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U srednjim škoalma naše županije još 174 slobodna mjesta za upis

Jesenski upisni rok počinje 21. kolovoza

Jesenski upisni rok počinje 21. kolovoza

Za jesenski upisni rok u srednje škole u županiji slobodna su 174 mjesta. Prijave počinju 21. kolovoza točno u podne.

U sisačkim srednjim školama ostala su 34 slobodna mjesta. Najviše slobodnih mjesta (21) ostalo je u sisačkoj Strukovnoj školi za smjerove zidara (5), stolara (6), pomoćnog stolara (1), rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima (1), soboslikara ličilaca (4), pomoćnog soboslikara i ličilaca (1), arhitektonskog tehničara (1) i krojača (2).

U Industrijsko-obrtničkoj slobodno je 6 mjesta i to za smjerove automehaničara (2) i vodoinstalatera (4). U Srednjoj školi Viktorovac slobodna su 2 mjesta. Po jedno u smjerovima farmaceutski tehničar i kuhar.

U Tehničkoj školi Sisak ostalo je slobodno mjesto za smjer ekološki tehničar a Gimnazija Sisak u jesenskom upisnom roku ima 4 mjesta u prirodoslovno-matematičkom smjeru.

Slobodnih mjesta osim u Sisku, ostalo je i u Srednjoj školi Petrinja gdje je slobodnih mjesta ostalo za smjer cvjećar (6), prehrambeni tehničar (5), pomoćni voćar-vinogradar-vinar (4) te za smjer mesar (7). U glinskoj Srednjoj školi slobodnih mjesta je ostalo u smjerovima elektroinstalatera (7) i drvodjeljskog tehničara dizajnera (2). U Srednjoj školi Topusko ostalo je 8 slobodnih mjesta za instalatera kućnih instalacija.

Tehnička škola u Kutini slobodna mjesta ima za strojarskog računalnog tehničara (2) i industrijskog mehaničara (8). Srednja škola Tina Ujevića Kutina u jesenskom roku upisuje jednog učenika u smjeru ekonomist. Srednja škola Novska za jesenski rok ima slobodnih 34 mjesta: stolar (4), strojarski tehničar (13), prodavač (9), bravar (1) i opća gimnazija (7).

Srednja škola Ivana Trnskog iz Hrvatske Kostajnice ima 37 slobodnih mjesta. U jesenskom roku upisati se mogu za šumarskog tehničara (8), stolara (5), ekonomista (10) i u programu opće gimnazije ima 7 slobodnih mjesta.
Mjesta za upis, njih 13, ostalo je i u Glazbenoj školi Frana Lhotke Sisak, a 6 u Glazbenoj školi Novska.

Jesenski upisni rok u srednje škole započinje 21.kolovoza u 12 sati, kada počinje prijava obrazovnih programa. Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 22. kolovoza 2019. godine, a provjera i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 23. kolovoza. Odabir obrazovnih programa zaključat će se 27. kolovoza kada će se započeti s ispisom prijavnica. Konačne ljestvice poretka objavit će se 29. kolovoza, a dostava upisnica u srednje škole je 30. kolovoza 2019. godine.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.