Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održan Memorijalni turnir BSK-ovcima

Pobjednik turnira ŠNK Frankopan Galdovo

Pobjednik turnira ŠNK Frankopan Galdovo

U subotu i nedjelju, 10. i  11. kolovoza  NK „BSK“ BUDAŠEVO organizirao je tradicionalni Memorijalni turnir BSK-ovcima u spomen na sve poginule i preminule bivše igrače i članove Uprave NK „BSK“ Budaševo.

Svake godine početkom mjeseca kolovoza održava se ovaj turnir uz nastup četiri nogometna kluba uglavnom s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Ove godine na turniru su nastupile ekipe NK „TŠK 1932“ Topolovac,  ŠNK „FRANKOPAN“ Galdovo, NK „POSAVINA“ Prelošćica i domaćin NK „BSK“ Budaševo.

 

IMG-2e9e58c597c727ea8f5118ffdb28adfd-V

 

U subotu su održane polufinalne utakmice u kojima je ŠNK „Frankopan“ Galdovo pobijedio NK „TŠK 1932“ Topolovac sa 2:1, a NK „Posavina“ Prelošćica je pobijedila domaćina NK „BSK“ Budaševo sa 3:0.

U nedjelju je u utakmici za treće mjesto NK „BSK“ Budaševo pobijedio prošlogodišnjeg pobjednika NK „TŠK“ Topolovac sa 2:1, a u finalu je ŠNK „Frankopan“ Galdovo pobijedio N.K. „Posavina“ Prelošćica sa 7:0 i zasluženo osvojio prvo mjesto, pehar za pobjednika turnira i prijelazni pehar za pobjednika turnira.

Na turniru je minutom šutnje odana počast svim preminulim i poginuli bivšim igračima i članovim Uprave BSK-a, a predstavnici Sisačko-moslavačke županije, Hrvatskog nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije i svih ekipa na turniru zapalili su svijeće kod križa u Budaševu.

 

20190811_194331


 

Nakon finalne utakmice predsjednik Hrvatskog Nogometnog Saveza Sisačko-moslavačke županije Davor Ivić i zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak, kao predstavnici pokrovitelja turnira, predali su ekipama prigodne pehare nakon čega je nastavljeno zajedničko druženje gostiju, uzvanika, igrača i uprava klubova.


20190811_194355


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.