Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Moslavina d.o.o. potpisala Ugovore u visini 2 milijuna kuna

Izgradnja uličnog vodovoda u Banovoj Jaruzi te crpne stanice u Maloj Ludini

Izgradnja uličnog vodovoda u Banovoj Jaruzi te crpne stanice u Maloj Ludini

Direktor Moslavine d.o.o. Mijo Šepak, u Ministarstvu poljoprivrede  svečano je 18. srpnja potpisao Ugovore o financiranju za tip operacije 7.2.1. – “Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

 

Svečano potpisivanje_3_610x407

 

Tvrtka Moslavina d.o.o. na natječaj je dostavila zahtjeve za potporu za dva projekta, „Izgradnja uličnog vodovoda u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u naselju Banova Jaruga“ i „Izvođenje radova na izgradnji CS „Mala Ludina“ s priključnim cjevovodima“  te za oba ostvarila pravo mogućnosti financiranja s intenzitetom potpore u visini 100% vrijednosti projekta.

Projektom „Izgradnja uličnog vodovoda u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u naselju Banova Jaruga“ s ukupnom vrijednosti od 701.687,50 kuna, izgradit će se 349 metara cjevovoda javne vodoopskrbe, uključujući kućne priključke, dok će se projektom „Izvođenje radova na izgradnji CS „Mala Ludina“ s priključnim cjevovodima“ s ukupnom vrijednosti projekta od 1.774.312,50 kuna  izgraditi crpna stanica zajedno s priključnim cjevovodom duljine 278 metara.

 

201907Moslavina004

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.