Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Ljekarna u sisačkoj Kranjčevićevoj uređena “kao apoteka”!

U obnovu i opremu prostora uloženo je 550 tisuća kuna

U obnovu i opremu prostora uloženo je 550 tisuća kuna

U godini kada ustanova u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije „Gradske Ljekarne Sisak“  obilježava trideset godina od osnivanja, prostor jedne, one u Kranjčevićevoj ulici u Sisku, je obnovljen i novoouređen.

 

IMG_4360

 

Ova ustanova obavlja ljekarničku djelatnost na osam lokacija, četiri u gradu Sisku, te po jednoj u Lekeniku, Hrvatskoj Dubici, Sunji i Jasenovcu.

 

IMG_4365

 

Ukupno zapošljava  37 djelatnika, od kojih je njih pedest posto visoke stručne spreme, rekao je u prigodi otvaranja novoouređenog prostora ljekarne ravnatelj ove ustanove Darko Srbljanin

 

 

IMG_4362

 

Dobili smo prekrasan prostor, rekao je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, zahvalivši svim djelatnicima i upravi Ljekarni Sisak

 

 

I dalje ćemo se truditi modernizirati sve naše ljekarne, istaknuo je župan

 

 

Prostor ljekarne u Kranjčevićevoj u Sisku „složen“ je po pravilima struke, od lijekova protiv  prehladei temperature, do onih za imunitet i probavni sustav. Slijede vitamini, minerali, kozmetika. Lijekovi koji se izdaju na recept su složeni u ladicama, jer po zakonu ne smiju biti vidljivi . Svi su složeni po abecedi , što naravno, sukladno pravilima, olakšava i posao djelatnicima ljekarne.

 

IMG_4370

 

U posebnom dijelu je prostor za aromaterapiju i Stanica za provjeru zdravlja.

 

IMG_4373

 

Godišnji promet Ljekarni Sisak je oko 40 mln, ustanova nema u dugova prema dobavljačima. Rezultat je to dobrog poslovnog odnosa s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, koji poštuje sve rokove, ali i zahvaljujući dobrom vođenju ove ustanove.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.