Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Kutinska koalicija na vlasti uspješno provodi predizborni program

“Na polovici mandata ispunjeno je dvije trećine predizbornog programa”

"Na polovici mandata ispunjeno je dvije trećine predizbornog programa"

Vladajuća koalicija u Kutini, na polovici mandata ispunila je dvije trećine predizbornog programa. Na tiskovnoj  konferenciji koalicije na vlasti istaknuo je to gradonačelnik Grada Kutine i predsjednik HDZ-a Kutina Zlatko Babić.

 

 

Gradonačelnik Kutine od presudne važnosti za gospodarstvo istaknuo je očuvanje proizvodnje u Petrokemiji te je zahvalio Vladi RH i premijeru Andreju Plenkoviću na spašavanju Petrokemije, a kao najveći projekt u gospodarskoj obnovi, s obzirom na njegovu važnost za poboljšanje kvalitete življenja i standarda građana na cijelom području Grada Kutine, istaknuo je projekt Aglomeracija Kutina.

 

 

IMG_5594

 

Davor Kljakić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine i predsjednik HSLS-a Kutina naglasio je kako je gospodarska obnova u fokusu rada koalicije na vlasti, jer je gospodarstvo temelj svakog drugo razvoja i napretka Kutine, infrastrukturnog, kulturnog, društvenog.

“Mislim da ova koalicija koja je dvije godine radila i postigla dobre rezultate, nastavit će u istom sastavu i slijedeće dvije godine, te će zajedno dočekati i slijedeće lokalne izbore” – istaknuo je Kljakić dodavši

 

 

 

IMG_5602

 

Zamjenik gradonačelnika Damir Markuš, predsjednik HSP-a Velimir Kvesić Kutina, izrazio je zadovoljstvo brigom Grada o hrvatskim braniteljima.

 

 

 

IMG_5595

 

U koaliciji na vlasti u Kutini su stranke: HDZ, HSLS, HSP Velimir Kvesić Kutina, HSP Ante Starčević i Hrvatska stranka umirovljenika. Nakon izbora koaliciji na vlasti pridružili su se i vijećnici Mosta zbog programa gospodarske i demografske obnove, rekao je gradski vijećnik Ivica Glibo.

 

 

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić izrazio je zadovoljstvo odnosima i radom unutar koalicije na vlasti.

 

 

Predstavnici vladajućih stranaka poručili su kako će i u iduće dvije godine raditi na dobrobit svih građana Grada Kutine te su izrazili uvjerenje kako će ih takav rad uvesti i u drugi mandat na vlasti u Gradu Kutini.

 

 

IMG_5589

IMG_5584

IMG_5585

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.