Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Kolapjani na dalmatinskim festivalima

Na Rabu snimaju spot za pjesmu “Hodam dalje”

Na Rabu snimaju spot za pjesmu "Hodam dalje"

Sisački klapaši proteklog su vikenda svoje ljetne aktivnosti započeli sudjelovanjem na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu i to na Večeri Novih skladbi na kojoj su se predstavili s pjesmom „Malahnu ovu stvar“ za koju je tekst napisao Oracio Mažibradić, a glazbu Živko Ključe.

Nakon što su prošle godine objavili pjesmu „Da kraj tebe zaspin vilo“ Kolapjani su nastavili suradnju sa sisačkim skladateljem Daliborom Pircom, te su nedavno objavili novu pjesmu pod nazivom „Hodam dalje“.

 

kolapjani 4

 

Tekst potpisuje Snježana Perić koja je klapskoj publici poznata kao autorica pjesama „Ne more mi bit“ i „Nisan te sriće“, glazbu Dalibor Pirc, aranžman Dalibor Pirc i Toni Eterović, a klapski aranžman potpisuje njihova umjetnička voditeljica Marijana Ivšić Kolić.

Pjesma „Hodam dalje“ tek je zakoračila u medijski prostor, a Kolapjani će je uz festivalski orkestar uživo izvesti na Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu koja će se održati 21. srpnja 2019. godine.

Prije nastupa na tom popularnom festivalu Kolapjane ovog vikenda očekuje i snimanje video spota za pjesmu „Hodam dalje“ i to na lokalitetima otoka Raba, a nakon toga sisačka ih publika može slušati 13. srpnja 2019. na kupalištu Zibel.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.