Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Energetska obnova zgrade kutinske Gradske uprave

Nastavlja se investicijsko razdoblje u Kutini

Nastavlja se investicijsko razdoblje u Kutini

Energetskom obnovom Dječjeg vrtića „Maslačak“ i zgrade Gradske uprave nastavlja se investicijsko razdoblje u Gradu Kutini.

 

IMG_5792_610x407

 

Uz smanjenje potrošnje energije zgrade, čime će se uspostaviti trajni sustav energetske uštede, podići će se i kvalitete objekta uz pozitivan utjecaj na okoliš. Također, provest će se i mjere koje će omogućiti neovisan pristup, kretanje i korištenje prostora osobama s invaliditetom i smanjenje pokretljivosti, istaknuo je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Hrvoje Krmelić.

 

 

„Treba naglasiti kako je ovaj projekt samo jedan u nizu projekata kojima Grad Kutina namjerava ulagati u svoju imovinu“ – ističe Krmelić

 

 

IMG_5795

 

Gradonačelnik Zlatko Babić istaknuo je kako je interijer i eksterijer zgrade Gradske uprave bio u izuzetno lošem stanju, zgradi kao takvoj, dodao je gradonačelnik, prijetila je opasnost od požara te je zbog svog izuzetno derutnog stanja vapila za obnovom.

 

 

„Veseli nas što ćemo obnoviti interijer i eksterijer zgrade Gradske uprave.“

 

 

 

IMG_5794

 

Završetak radova energetske obnove zgrade gradske uprave predviđen je za veljaču 2020. godine, a u  vrijeme izvođenja radova sve službe koje se nalaze unutar zgrade Gradske uprave redovno rade za građane. Ulaz i komunikacija kroz objekt su sigurni i pristupačni za sve građane i korisnike u uredovno vrijeme službi kao i do sada. Mole se građani za povećanu opreznost kod prilaska gradilištu, kao i razumijevanje za trenutne okolnosti vezane uz radove.

 

IMG_5791

IMG_5773

IMG_5769

IMG_5781

FB Facebook Fejs Promo Portal Post


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.