Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

Colonia objavila pjesmu na španjolskom jeziku!

Otkako je grupa Colonia prije dvije godine predstavila novu pjevačicu Ivanu Lovrić, ne prestaju iznenađenja i novosti iz studija grupe koja je poznata po postavljanju novih trendova na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.

Ovih dana iznenadili su obožavatelje i objavili španjolsku verziju svog posljednjeg singla “Bésame” čiji su spot nedavno snimili u Barceloni. “Španjolska verzija je vani! Prvi put sam sudjelovala u nastanku teksta i to baš na španjolskom.”, ponosno je objavila je pjevačica grupe Colonia na svom Instagram profilu.

 

 

A da je objavljivanje pjesme na stranom jeziku itekako dobar potez, pokazalo se protekli vikend na koncertu grupe Colonia u Medulinu na kojem su, osim domaćih obožavatelja, prisustvovali i turisti iz Nizozemske koji su apsolutno poludjeli za zvukom Colonije. “Kad hrpa Nizozemaca pjeva ‘Najbolje od svega’ onda znate koliko je sati!”, radosno je s obožavateljima ovo iskustvo na Instragramu podijelila Ivana Lovrić.

Ovoga ljeta Colonia ima užurbani radni tempo pa rijetko stignu odmoriti i uživati u moru i sunčanju.

“Zaključao sam studio i idem napokon na odmor, nakon izuzetno napornog rada što u studiju, što na terenu. Pjesma mi se popela na vrh glave jer smo snimili i englesku verziju, tako da od sada planiram sa suprugom Valerijom slušati samo zrikavce i šum valova negdje daleko od svih.”, poručio je autor i producent Boris Đurđević.

“Ove godine mi je ljeto počelo jako rano i to u Barceloni. Puno se radilo, ali i uživalo. Definitivno planiram nastaviti u tom tonu, a obzirom da imamo koncerte duž cijele obale neće baš biti teško naći vrijeme i mjesto za uživanje”, zaključila je uvijek nasmijana i vedra Ivana Lovrić.


 

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.