Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Započinje izgradnja dječjeg igrališta na Slatini

Ukupna vrijednost radova je 381.868,75 kn

Ukupna vrijednost radova je 381.868,75 kn

Početkom srpnja ove godine, točnije, kako je najavljeno, 04. srpnja , trebali bi započeti radovi na izgradnji  dječjeg igrališta na Slatini.

Kako bi projekt bio realiziran u  Maloj vijećnici Grada Petrinje potpisan je ugovor o javnoj nabavi za projekt „Radovi na programu gradnje unapređenja infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece, Grupa IV. Građenje dječjeg igrališta Slatina“. Ukupna vrijednost radova na izgradnji dječjeg igrališta na Slatini je 381.868,75 kuna.

 

rukovanje(1)

 

S predstavnikom izvođača radova, Vjekoslavom Kovačićem, direktorom tvrtke Kova, ugovor je potpisao petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Mislim da je ovaj ugovor zlata vrijedan, prije svega zato što smo mi Grad prijatelj djece, a ovdje se radi o nečemu što je za budućnost naše djece, rekao je Dumbović

 

 

Vjekoslav Kovačić, direktor tvrtke Kova koja će izvoditi radove, smatra kako problema i probijanja rokova ne bi trebalo biti.

„Ne očekujemo apsolutno nikakve probleme ili poteškoće zbog kojih se ovi rokovi ne bi ispunili u cijelosti. Potpisom današnjeg ugovora, mi ćemo još danas otvoriti radni nalog i počinjemo s pripremom i organizacijom. Apsolutno sam siguran da će to biti u roku i vrlo kvalitetno odrađeno, na zadovoljstvo i djece i gradonačelnika i Grada“, poručio je Kovačić.

 

potpisivanje(1)

 

Što ovaj projekt donosi zajednici, pojasnio je Dino Žilić, viši stručni suradnik za koordinaciju projekata u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu okoliša i kulturne baštine Grada Petrinje.

 

 

Podsjetimo još jednom, ukupna vrijednost radova na izgradnji dječjeg igrališta na Slatini je 381.868,75 kuna.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.