Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Zalogaj poezije – večer improvizacije

U petak, 28. lipnja s početkom u 21 sat, Siscia Jazz Club Sisak

U petak, 28. lipnja s početkom u 21 sat, Siscia Jazz Club Sisak

Na Zalogaju poezije u petak 28.06.2019. godine s početkom u 21 sat, u sisačkom Siscia Jazz Clubu, na rasporedu je večer improvizacije uz već uobičajeno otvoreni mikrofon za sve zainteresirane pjesnike.

Kao glavni gosti večeri, nastupit će istaknuti predstavnici slovenske improvizirajuće i jazz scene, koji kroz suradnju sa drugim glazbenicima i pjesnicima tvore kako tamošnju, tako i širu međunarodnu scenu slobodne improvizacije. Na svojim instrumentima bez unaprijed zadane ili osmišljene glazbene šablone, pratit će stihove sisačkih pjesnika i njihovih gostiju iz drugih gradova. Očekujemo dolazak Mitje Hlupiča i braće Jošta i Vida Drašlera iz Bistrice ob Sotli i njihovog kolege Marka Jeniča, a možda nas iznenade i još ponekim gostom.

Do sada su više puta nastupali u okvirima međunarodnog festivala Improcon s pjesnicima hrvatske alternativne i urbane scene: Žarkom Jovanovskim, Vidom Jerajem, Mariom Kovačem, Sinišom Matasovićem i ostalima, a kako to uživo zvuči, najbolje ćete se osvjedočiti ukoliko osobno dođete poslušati u petak. Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture srdačno vas poziva.

 

ignore foto 2


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.