Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

“Proračun u malom 2019.”

Transparentnost županijskih proračunskih podataka

Transparentnost županijskih proračunskih podataka

Sisačko-moslavačka županija uobičajenom i transparentnom praksom objave „Proračuna u malom“ u jednostavnom i prihvatljivom obliku želi obrazložiti prihode i rashode te projekte koji se žele ostvariti rekao je  sisačko-moslavački župan Ivo Žinić predstavljajući  brošuru „Proračun u malom“.

 

 

„Proračun u malom“ sadrži  prikaz proračunskih prihoda i primitaka te plana rashoda i izdataka uz pojašnjenje samog proračuna, zatim ulaganja kroz upravne odjele i njihove programe, projekte i aktivnosti kojima se želi postići ravnomjerni razvoj županije.

 

 

Dokaz napretku i želji za ravnomjernim razvojem pokazuje i činjenica kako je Sisačko-moslavačka županija nositelj provedbe odnosno sudjelovanja u financiranju niza kapitalnih i tekućih aktivnosti u školstvu, zdravstvu, socijalnoj skrbi te drugim područjima iz svoje nadležnosti što i ujedno pokazuje ovogodišnji proračun u malom.

Dodajmo još kako je Sisačko-moslavačka županija i aplikacijom „Otvoreni proračun“ podigla transparentnost županijskih proračunskih podataka na još višu razinu.

 

20190521_135511


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.