Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Sportsko rekreacijska zona uz rijeku Petrinjčicu

Još jedan projekt Grada Petrinje

Još jedan projekt Grada Petrinje

U Maloj vijećnici petrinjske Gradske uprave potpisan je Ugovor o uslugama izrade projektne i tehničke dokumentacije za projekt „Sportsko rekreacijska zona uz rijeku Petrinjčicu“.

sporrekrepetri19e

Voditelj ovog projektnog tima Danijel Dvorneković je izrazio zadovoljstvo potpisivanjem Ugovora za ovaj projekt zbog toga što se radi o projektu koji obuhvaća sve građane Petrinje, bez obzira na uzrast, kao što obuhvaća i osobe s invaliditetom te djeca s poteškoćama u razvoju.

 

 

Dodaje kako su već iznijeli projektno rješenje i ideje, a zbog toga što su oba projekta u blizini Petrinjčice, u projektnoj dokumentaciji će biti napravljeni svi projekti svi potrebni geotehnički i drenažni zahvati kako ne bi nastajali problemi kod visokih vodostaja Petrinjčice.

 

sporrekrepetri19b

U ime tvrtke Bilota inženjering ugovore je potpisao direktor Ivan Bilota koji je istaknuo kako su projektne ideje dobro razrađene.

 

 

Ugovore je s predstavnicima tvrtke Bilota inženjering potpisao petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

 

 

Navedena tvrtka sada ima rok od četiri mjeseca za izradu projektne i tehničke dokumentacije za projekt „Sportsko rekreacijska zona uz rijeku Petrinjčicu“ i „Multifunkcionalno igralište uz rijeku Petrinjčicu“.

 

sporrekrepetri19a

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.