Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

#samoljubav

Nezapamćen interes za Tonyev koncert u Šibeniku

Nezapamćen interes za Tonyev koncert u Šibeniku

Nezapamćeni interes obožavatelja, vlada za koncertom Tonyja Cetinskog na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 19.07. Ulaznice za ovaj glazbeni show, koje su jučer prijepodne puštene u prodaju putem sustava eventim, ‘planule’ su doslovno u nekoliko sati.

Kako bi svi zainteresirani uspjeli osigurati svoje ulaznice, organizatori su najavili održavanje još jednog koncerta, dan kasnije, u subotu 20.07.2019. Sve ovo još je jedna potvrda vrijednosti Tonyja Cetinskog, aktualne najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što njegova ekipa radi.

‘Presretni smo što ljudi, koji su sa nama bili na našem prethodnom koncertu u Šibeniku, na tvrđavi Sv. Mihovila, još uvijek pamte i prepričavaju kako smo se proveli. Zahvaljujući njima, do sada neviđenom brzinom rasprodali smo prvi koncert 19.07. i time omogućili da otvorimo novi dan, već sada.

Nismo se nadali da ćemo rasprodati koncert u svega par sati, nakon objave, samo putem društvenih mreža. Veliko hvala još jednom našoj vjernoj publici i svima, koji su odlučili provesti se sa nama u čarobnom ambijentu, tog divnog zdanja u gradu Šibeniku.

#samoljubav turneja ide svojim tijekom, a to je tijek ljubavi. Voli vas vaš Tony’, istaknuo je ovom prigodom.

Nevjerojatna koncertna priča #samoljubav, o kojoj će se dugo pričati i pisati, nastavlja se u najuglednijim glazbenim prostorima regije, stadionima, Arenama, dvoranama i tvrđavama.

Gotovo trideset godina izvrsne karijere, obilježene bezbrojnim hitovima, među kojima je i aktualni ‘Čekam te’, Tony je savršeno pretvorio u koncertni program, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Stoga ne propustite, novu glazbenu priču, Tony Cetinski na tvrđavi sv. Mihovila petak i subota, 19. i 20.07.2019.! Ulaznice za novi Tonyjev show u Šibeniku, nabavite već sada putem sustava eventim.hr


Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.