Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

“Obrtnički sajam & street food festival”

Poklon obrtnika građanima Siska i posjetiteljima

Poklon obrtnika građanima Siska i posjetiteljima

Obrtnički sajam i kulinarska manifestacija prvi puta su organizirani prošle godine u sklopu promocije monografije ˝180 godina organiziranog obrtništva u Sisku˝, a kako se projekt pokazao vrlo zanimljivim i uspješnim odlučeno je kako će se tradicionalno organizirati svake godine.Manifestacija je najavljena danas na tiskovnoj konferenciji održanoj u Sisku.

 

20190412_090504

 

Udruženje obrtnika Sisak 27. travnja u Sisku organizira manifestaciju pod nazivom „Obrtnički sajam&street food festival“. Nositelj projekta je Ceh ugostitelja  Udruženja obrtnika Sisak koji je uz potporu Udruženja i Društva obrtnika Sisak zadužen za cijelu manifestaciju .

Tko sve sudjeluje u Obrtničkom sajmu pojasnila je predsjednica UO Sisak Ivanka Čačić

 

 

Zanimljivost ovogodišnjeg sajma obrtništva je dogovor s Licitarskim obrtom Lola da se za posjetitelje pripremi  gvirc

 

 

Sajam obrtništva traje od 10 do 18 sati. U 15 sati će svečano biti otvoren Street food festival i započinje kulinarki  show u kojem će sudjelovati udruženja obrtnika iz gotovo cijele Hrvatske.

 

20190412_092944

 

Otvaranjem festivala započnije i humanitarna akcija ceha frizera. Sredstva prikupljena od humanitarnog šišanja namijenjena su Udruzi Kas.

 

20190412_091200

 

Predsjednica Udruge Alenka Berendika

 

 

Sisačkim obrtnicima posebno je važan ovaj događaj jer se organizira u vrijeme kada obrtnici slave obljetnicu od ustrojavanja, a u Sisku su obrtnici organizirani već više od 180 godina, podsjetio je Adolf Cvanciger, predsjednik Županijske obrtničke komore

 

 

Cvanciger je zahvalio svima koji su dali potporu ovom projektu

 

 

Adolf Cvanciger se zahvalio Sisačko-moslavačkoj županiji i gradu Sisku.

 

20190412_092604

 

Sisačko-moslavačka županija uključila se u aktivnosti obrtnika i ove godine, istaknuo je  Ivan Celjak, zamjenik sisačko-moslavačkog župana

 

 

Dodajmo, kako je u subotu, 27. tavnja predviđen dnevni kulturno-zabavni program, te koncert glazbenog sastava ˝Opća opasnost˝ u večernjim satima za sve sudionike manifestacije, posjetitelje i građane grada Siska.

 

Plakat ˝Obrtnički sajam & street food festival˝_Udruženje obrtnika Sisak

Nadamo se lijepom vremenu i ugodnom druženju, stoga Vas sve pozivamo da nas taj dan posjetite, razgledate ponudu sisačkih obrtnika na sajmu, počastite nepce s ukusnim delicijama iz svih krajeva Hrvatske, podržite plemeniti rad Udruge ˝Kas˝ kroz sudjelovanje u humanitarnoj akciji, a u večernjim satima imate priliku uživati u koncertu ˝Opće opasnosti˝, poručuju organizatori.


 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.