Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Odigran peti turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci

Posljednjim turnirom odigranim u subotu, 16.03.2019. u Petrinji završilo je Prvenstvo SMŽ u mini odbojci. OK Petrinja 1 već je na prošlom turniru osigurala prvo mjesto koje je potvrdila s dvije pobjede na domaćem terenu.

Treba napomenuti da je prvenstvo osvojila bez izgubljene utakmice. Prije posljednjeg turnira nije se znalo tko će osvojiti drugo i treće mjesto. Najviše se istaknula OK Sunja koja se s tri pobjede na turniru probila na drugo mjesto i osvaja srebrnu medalju. Treće mjesto pripalo je OK Glini koja je imala isti broj bodova kao OK Sisak Viktorovac, ali bolju poen razliku te sa samo četiri poena prednosti osvaja broncu.

111

Pohvale i ostalim ekipa koje su uz malo sportske sreće mogle ostvariti i bolji rezultat. Suze radosnice pri dodjeli medalja zaključile su ovu prekrasnu i vrlo izjednačenu sezonu. Moramo napomenuti da ova kategorija iz godine u godinu okuplja sve više djece. Stručni stožeri i treneri su izrazito zadovoljni i najavljuju još veći broj djece u sljedećoj sezoni. Dječje navijanje, radost i veselje poticaj su svima da nastave kvalitetno raditi sa najmlađim odbojkašicama.

 

Dodjela medalja

Prvo mjesto OK Petrinja 1

OK Sisak Viktorovac i OK Sisak 22.Lipanj

OK Petrinja 1 - OK Petrinja 2

 

Izvješće pripremio: Ivan Celjak


 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.