Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Donatorska večera Zaklade “Viktorija”

Pridružio se HNS i izbornik Zlatko Dalić

Pridružio se HNS i izbornik Zlatko Dalić

„Pozivam vas sve da popratite naše dalje aktivnosti na internetskoj stranici Zaklade, na našoj Facebook stranici i da i u budućnosti pomognete svojim donacijama kako bismo rad Zaklade podigli na višu razinu, poručila je Ivana Plavec, upraviteljica Zaklade „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije.

 

ivanatekst

 

Naime, ova je zaklada u sisačkom restoranu Cocktail II u utorak, 26. ožujka organizirala donatorsku večeru.

 

 

Donatorsku večeru Zaklade „Viktorija“ podržao je Hrvatski nogometni savez.

 

dresovi

 

Kao glavni donator, HNS je donirao pet potpisanih dresova naših reprezentativaca, viceprvaka prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva (Perišića, Rakitića, Modrića, Lovrena i Vide) i loptu s autogramima srebrnih „Vatrenih“.

 

 

Image00010

 

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić zahvalio je Zakladi „Viktorija“ na pozivu HNS-u da se uključi u ovu akciju.

 

 

Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza podsjetio je i na HNS-ovu Zakladu „Vatreno srce“ koja također provodi različite humanitarne aktivnosti diljem Hrvatske.

 

bošnjaković

 

Među gostima ove donatorske večere bio je i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, a sa suradnicima – zamjenicima Ivanom Celjakom i Romanom Rosavcem te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić, sudjelovao je i župan Ivo Žinić.

 

za stolom

 

Podsjetio je  kako su osnivanje Zaklade „Viktorija“ 2009. godine pokrenuli hrvatski branitelji.

 

 

žene 1

 

„Zaklada je vrlo aktivna i organizirala je već nekoliko donatorskih priredbi. Jedna je bila 2017. godine kada smo imali koncert Gibonnija, gdje je naš suorganizator bila Ina koja je donirala velika sredstva, podsjetio je župan Žinić

 

 

U prigodnom programu donatorske večere nastupili su plesači Plesnog kluba Top Step i učenici Glazbene škole “Frana Lhotke” Sisak (Lovro Komes iz Petrinje na saksofonu).

 

lovrotekst

 

Svoj doprinos ovoj večeri dala je i grupa „Rusway“.

 

ruswajtekst


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.