Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Dani otvorenih vrata Katoličke osnovne škole

radost učenja i odrastanja

radost učenja i odrastanja

Katolička osnovana škola u Novskoj upriličila je Dane otvorenih vrata svoje škole. Uz dobrodošlicu učenici prvog i drugog razreda i njihove učiteljice dočekali  su posjetitelje, zainteresirane građane i roditelje. Priredili su i izložbu likovnih radova koje su izrađivali na kreativnim i drugim zanimljivim radionicama, učenici su izveli prigodni program, pjevali i pokazali što su naučili.

KATOLICKA SKOLA_220319_06

 

Ravnatelj Katoličke osnovne škole, Krunoslav Juraković, osim  dobrodošlice pozvao je sve  zainteresirane  da se upoznaju s radom škole, programima i svim aktivnostima. Osim toga pozvao je roditelje koji žele upisati svoju djecu u Katoličku školu, da mogu doći, razgledati školu te dobiti sve potrebne informacije oko upisa djece u novu školsku godinu.

KATOLICKA SKOLA_220319_07

Katolička osnovna škola s radom je započela 2017. godine,  u novouređenim prostorima Srednje škole Novska. Partneri u osnivanju Katoličke osnovne škole u Novskoj su, Požeška biskupija, biskup msgr. Antun Škvorčević i Grad Novska.  Prve školske godine upisano je trinaest prvašića, a toliko ih se u školu upisalo i slijedeće nastavne godine.

 KATOLICKA SKOLA_220319_08

Katolička osnovna škola  mjesta je odrastanja i odgoja prožeto ljudskim i kršćanskim vrijednostima, redovita građanska škola, s nastavnim programom koji  je u potpunosti isti kao i u drugim školama.

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.