Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

U naselju Rajić uređuje se Društveni dom sa sportskom dvoranom

Susret gradonačelnika i suradnika s građanima

Susret gradonačelnika i suradnika s građanima

U naselju Rajić započinje uređenje Društvenog doma sa sportskom dvoranom, predviđena ulaganja iznose oko 6,6 milijuna kuna, a uskoro kreće i uređenje središnjeg Trga hrvatskih branitelja, istaknuto je u Rajiću, na sastanku gradonačelnika Marina Piletića i suradnika s predstavnicima mještana i članovima Mjesnog odbora Rajić.

RAJIC_03

 

Prezentirana   su i  Izvješća o realiziranim projektima i aktivnostima na području  naselja Rajić u 2018. godini.  Kako je rečeno ulaganja u protekloj godini iznosila su 1,4 milijuna kuna, za potporu građanima i radu udruga, izdvojeno je 412 tisuća kuna. Poduzetim aktivnostima zaposleno je 7 osoba s područja Rajića.

 

 

 

Osim ovoga, dodaje Piletić  osigurane su i potpore  za 19 učeničkih  i 6 studentskih stipendija, isplaćeno šest  dodataka na mirovinu, a pet je obitelji primilo sredstva za novorođene bebe iz programa „Kolica za novljanskog klinca.

RAJIC_02

 

U naselju Rajić prošle godine završeni su radovi na uređenju svlačionica za NK „Sokol“, Osnovna škola je dobila sjenicu u parku, nabavljena je dodatna oprema za DVD Rajić i kip sv. Florijana, uređivani su poljski putovi, groblja, održavale  javne površine i rasvjeta. I s drugim aktivnostima nazočne na sastanku upoznali su Tomislav Bogojević, direktor Novokoma i Mišo Tušek, pročelnik  Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje.

RAJIC_01

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.