Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Sisački oporbeni vijećnici najavili dopunu Dnevnog reda 10. Sjednice Gradskog vijeća

Iskazali podršku Hokejskom klubu Siscia i Matici hrvatskoj Sisak

Iskazali podršku Hokejskom klubu Siscia i Matici hrvatskoj Sisak

Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji oporbenih vijećnika  i predsjednika koalicijskih stranaka koje čine oporbu u Gradskom vijeću Grada Siska, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Sisak Ivan Celjak najavio je dopune Dnevnog reda 10. Sjednice Gradskog vijeća s dvije točke.

 

 

 

Podsjetio je Celjak kako je Matica hrvatska osnovana 1842.godine.

 

 

 

Problematika Hokejskog kluba Siscia je također važna, s obzirom da ne mogu trenirati u Ledenoj dvorani u Sisku, roditelji svakodnevno svoju djecu moraju voziti u Zagreb na treninge, dok se domaće utakmice igraju na ledu u Delnicama.

 

 

 

IMG_20190221_090104

 

Upitan od strane novinara, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Sisak Ivan Celjak komentirao je i neprimjereno ponašanje sisačke gradonačelnice Kristine Ikić-Baniček  prema gradskoj vijećnici HDZ-a dr.Željki Josić.

 

 

 

Celjak je također istaknuo kako će i od predsjednice Gradskog vijeća tražiti da zaštiti sve gradske vijećnike od neprimjerenih odgovora.

 

 

 

Ukoliko se prijedlog oporbenih vijećnika o dopuni Dnevnog reda ne prihvati, nakon Sjednice, javnost će izvjestiti o daljnjim koracima koje planiraju poduzeti, poručio je Celjak.

 

IMG_20190221_090101

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.