Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Odlukama gradonačelnice Siska nezadovoljni i vijećnici Mosta NL

“Dobrobit našeg grada iznad je svake politike”

U našu redakciju primili smo Priopćenje koje objavljujemo u cijelosti:

“Mi, gradski vijećnici Mosta NL Sisak, Ivana Krčelić i Predrag Sekulić, a u povodu nekoliko zadnjih odluka Gradonačelnice Grada Siska, gđe Kristine Ikić Baniček, izražavamo svoje najdublje nezadovoljstvo i protivljenje.

Naime, deložacija ogranka Matice Hrvatske iz prostora koji niz godina koriste, koja za razvoj i opstojnost našeg Grada ima nemjerljivu povijesnu i kulturološku vrijednost, i uskraćivanje prava korištenja bazena članovima UHBDR INA Sisak, jednoj od stožernih braniteljskih udruga u našem Gradu, izazivaju u nama, kao ljudima i prvenstveno Siščanima, nezadovoljstvo i ogorčenje.
Razlozi za donošenje ovih odluka su prvenstveno birokratske naravi i nemaju nikakve stvarne i strateške podloge. Možemo ih tumačiti jedino kao pokušaj obračuna s našim sugrađanima drugačije svjetonazorske i političke orjentacije, a nikako kao poteze koji doprinose boljitku Grada.

Obzirom da smo mi, Ivana i Predrag, prvenstveno SIŠČANI, a tek potom pripadnici jedne političke opcije, a u Gradskom vijeću Grada Siska zastupamo potrebe i interese svih naših sugrađana, upotrijedit ćemo sve svoje snage i mogućnosti utjecaja kako bi se ove nepravedne odluke poništile.

Dobrobit našeg Grada iznad je svake politike.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.