Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Grad Kutina osigurao 535 tisuća kuna za programe i projekte udruga

Objavljen javni natječaj za financiranje programa od interesa za opće dobro

Objavljen javni natječaj za financiranje programa od interesa za opće dobro

Grad Kutina objavio je javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Kutine u 2019. godinu koje provode organizacije civilnog društva.

Za financiranje rada udruga  i klubova koje djeluju na području Grada Kutine u proračunu je osigurano preko 3.000.000,00 kn, od kojih za rad sportskih udruga 1.766.000,00 kn, te za poticanje i razvoj civilnog društva 1,174.000,00 kn.

Slijedom navedenog raspisan je i Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga koje će  svoje projekte provoditi na području Grada Kutine u iznosu  535.000,00 kn udrugama.

Osnovni uvjet iz Javnog natječaja je da prijavitelji moraju biti upisani u Registar udruga ili drugi odgovarajući registar, registrirane kao udruge, zaklade, vjerske zajednice, te da programski moraju biti usmjereni na rad u pojedinom prioritetnom području, nemaju dugovanja s osnove plaćanja doprinosa za mirovinsko u zdravstveno osiguranje i plaćanje poreza te drugih davanja prema državnom, gradskom , te trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Kutine.

Prijave na natječaj traju do kraja veljače. Podnose se na propisanim obrascima, i prema odrednicama iz javnog natječaja, a mogu se  predati u pisarnici Grada Kutine ili poslati na adresu: GRAD KUTINA, Trg kralja Tomislava 12, 44320 Kutina

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.